UTOMHUS

UTOMHUSPRODUKTER

PERGOLA

utomhus

Pergola är en innovativ produkt med en diskret, stabil elegans. Genom sin konstruktion och olika modeller, många användningsområde ex terrasser, balkonger och trädgårdar i bostäder. Även i offentliga miljöer såsom hotell och restauranger är pergola ett utmärkt val. Alla moderna typer erbjuder distingt vind- ock regnmotstånd.

TERASSMARKIS

utomhus

Terassmarkisen, en favorit som ger en trivsam miljö på din uteplats samtidigt som inomhusmiljön blir svalare.
Våra Markiser manövreras lätt med en vev i grundutförande men de flesta väljer motor med tillhörande fjärrkontroll.

TILL I KATALOGEN

SCREEN

utomhus

Screengardinen eller Zipscreen är en produkt som allt fler privatpersoner och företag ser fördelar med. Screengardinen hänger vertikalt utanför fönstret, vilket gör att den effektivt tar bort solens värme och ljusinsläppet blir minimalt, oavsett solens vinkel.

FÖNSTERMARKIS

utomhus

Fönstermarkisen är den vanligaste modellen av markis för fönsterpartier. Vid behov så kan flera markiser seriekopplas för att täcka större fönsterpartier. Den enklaste fönstermarkisen manövreras med in- eller utvändig lina medans de mer avancerade.

UTERUM

utomhus

Att ha ett uterum i anknytning till sitt bostadshus ger många fördelar, och ökad livskvalitet. Ett uterum som konstruerats väl blir som en förlängning av huset, man får utomhusmiljö inomhus, eller tvärtom beroende på hur man väljer att se det.

SKÄRMTAK

utomhus

Underhållsfria skärmtak av hög kvalitet som står emot vårt hårda klimatet och bibehåller sitt utseende under lång tid. De UV-skyddade takskivorna ger ett effektivt skydd till dörrar och fönster. Skärmtaken är precis som alla våra produkter av utmärkt kvalitet.