INOMHUS

INOMHUSPRODUKTER

Persienner

inomhus

Persienner är det klassiska sättet att skärma av mot sol och insyn, på ett väldigt flexibelt och effektfullt sätt. De senaste åren har Persiennen också blivit en viktig inredningsdetalj. Idag finns persienner i många olika stilar och utföranden, tillverkade i både aluminium och trä. Persiennen kan placeras fritt i fönstret eller mellan glasen.

Rullgardiner

inomhus

Rullgardiner är en smakfull och tidlös gardinlösning som ger ett effektivt skydd mot ljus och insyn. I sovrummet eller TV-rummet väljer man med fördel rullgardiner då man vill ha så lite ljusinsläpp som möjligt. Rullgardiner monteras på väggen, fönsterramen eller i taket.

Lamellgardin

inomhus

Lamellgardinen är en snygg och mycket praktiskt insynsskydd både till din hem eller arbetsmiljö. Solskyddscenter kan med sin breda kollektion, erbjuda Lamellgardiner i en mängd olika färger, mönster och material. Tillverkas hantverksmässigt efter ert exakta mått

Plisségardinen

Plissegardinen är görlighetens gardin som med sina varierande vävar ger ert hem en vacker karaktär. Solskyddscenter kan med sin breda kollektion, erbjuda plisségardiner i en mängd olika färger, mönster och material. Tillverkas hantverksmässigt efter ert exakta mått.

Hissgardinen

Hissgardinen lämpar sig för att skapa en trevlig och varm atmosfär, i både hem och kontor. Solskyddscenter kan med sin breda kollektion, erbjuda Hissgardiner i en mängd olika färger, mönster och material. Tillverkas hantverksmässigt efter ert exakta mått

Gardiner

Gardiner är ofta en väsentlig del i inredningen som ofta glöms bort. Detta för med sig en del konsekvenser. En av de stora förlusterna är den ombonade känslan i rummet. Fråga själv våra kunder!